Trobada d'USk BCN. Parlem del 2017.

 Espai de reunió a la biblioteca del Clot

 Fent reportage

 Què proposem?

 Fotografies de la Margot Alonso


Hola, Sketchers !

Moltes gràcies per la vostra participació a la reunió d’ahir a la biblioteca del Clot “Trobada USk BCN. Parlem del 2017”, i també a totes i tots aquells que no vàreu poder participar també i ens heu fet arribar el vostre suport. D’aquí a uns dies podrem compartir en línia l’acta de la reunió i al bloc d’USk Barcelona. També proposarem dates pels següents passos i esdeveniments presentats durant la reunió.

Gràcies també per les vostres idees i iniciatives per desenvolupar les activitats del grup. Necessitarem tota la vostra ajuda i energies per aconseguir un projecte dinàmic i ambiciós que reflecteixi el potencial fenomenal de la nostra comunitat de dibuixants a Barcelona
Ens podeu enviar els vostres comentaris i idees o propostes d’esdeveniments fent ús del messenger de Facebook. Recordeu també que ara és el moment de moure l’aniversari d’USk. De moment tenim el curs que es troba dins de la cel·lebració mundial dels 10 anys, que properament us el farem arribar amb tota la informació necessària.

En aquest bloc penjarem esdeveniments, articles, reportatges,...
http://urbansketchersbarcelona.blogspot.com.es/
Fins aviat i ens veiem amb la llibreta i el llapis a la mà per dibuixar sense parar!

Per enviar-nos les vostres idees i suggerències us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un mail a: uskbcn2013@gmail.com o fent-ne ús del messenger de Facebook.

USk BCN
Swasky, Santi i Pedro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada