Segon Sketchakucha




Hola a tothom!

Ja tenim aquí el segon Sketchakucha amb cinc grans sketchers amb temes molt variats com viatges, projectes personals, tècniques i més coses. Els ponents són Marta Jarque, Eduardo Vicente, Francesc Ricart, Drawing Barcelona i Toni Santiago.

No us perdeu esteu totes i tots convidats a la sala d'actes de la biblioteca. Aquest esdeveniment ens serveis per compartir i comentar experiències al voltant del dibuix "in situ". Ens veiem aviat!


Dimecres 29 març - 19h15 
Biblioteca del Clot- Josep Benet, 
Museo del Disseny, Plaça de les Glòries 


Què és un Sketchakucha? 

Un sketcher presenta durant 6 minuts els seus dibuixos (es projectaran 20 imatges, que han d’estar en format digital per tal de poder-ho fer). És un exercici d'estil que permet a cadascú desenvolupar les seves capacitats de presentació i transmissió de les seves obres. El temps de la presentació és limita a 6 min, Aquest és el joc ... Després de totes les presentacions tindrem un temps per debatre-les.

El tema de les imatges? 

Un viatge, un esdeveniment, una trobada, un curs, un taller, l'experimentació d'una nova eina, colors ... el que volgueu... però l’eix sobre el qual vertebrar la xerrada serà el dibuix sobre llibreta i tot el que es pot derivar... i, per descomptat, una història. També podría ser algun tema sobre el dibuix en llibreta (una técnica, una experiència, un viatge, un projecte,…, com hem comentat abans) en aquest format.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada