USk Barcelona visitant i dibuixant la Casa Amatller


Aquests últims dies un parell de grups d’Urban Sketchers hem visitat i dibuixat la Casa Amatller. Cases Singulars ens va fer una visita guiada explicant la història de la casa, el projecte de Puig i Cadafalch i de com va ser la vida del Sr Amatller i la seva filla Teresa mentre hi van viure. Vem gaudir molt tant de la visita com de l’estona que hi vem ser dibuixant.

Los pasados 12 de febrero y 12 de marzo, dos grupos de Urban Sketchers visitamos y dibujamos Casa Amatller. Cases Singulars nos hizo una visita guiada explicándonos la historia de la casa, el proyecto de Puig i Cadafalch y de cómo fue la vida del Sr Amatller y su hijaTeresa durante el tiempo que vivieron en ella. Disfrutamos mucho de la visita y del rato que la estuvimos dibujando.

On 12 February and 12 March 2 groups of Urban Sketchers Barcelona were invited to visit and draw Casa Amattler, on of the modernist houses in Barcelona. Cases Singulars guided the visitors through the house, explaining Puig and Cadafalch, the architects, vision and the life of M. Amattler and his daughter while they lived there. Both groups enjoyed this opportunity. 

Gracias por colgar vuestros dibujos en este album compartido ! 
Album Casa Amattler






1 comentari:

  1. Molt maca aquesta trobada. Molt bona explicacio i un plaer compartir mati dibuixant amb col.legues! Gracies Eli per organitzar-ho!

    ResponElimina