Big Draw USk BCN






Las FOTOS  del dia !



----------------

El 22 d'octubre arriba el Big Draw a Barcelona. Aquest dia el Born estarà ple de tallers i activitats de dibuix i des d’Urban Sketchers hem organitzat dues activitats gratuïtes i obertes a tots els públics. No hi ha excuses per no treure al carrer els pinzells, les llibretes i la creativitat :-P
Més informació

“A la recerca de l’sketcher”  (11h a 13:30h / 16h a 18:30h)

“A la recerca de l’sketcher” és un recorregut a través del barri del Born on els participants trobaran dibuixants amb qui podran compartir la història del lloc que dibuixen i que els convidaran a dibuixar amb ellos.

Tots els visitants d’El Born CCM que vulguin participar al Big Draw rebran un mapa i se’ls convidarà a anar a trobar els sketchers que durant tot el dia (en dues sessions de dues hores en cada lloc escollit per l’organització) dibuixaran llocs emblemàtics del barri.
Els participants (nens i adults) estan convidats a dibuixar aquests mateixos punts de vista i podran recollir a El Born CCM tot el material necessari.
Al final del recorregut, els participants podran deixar els seus dibuixos per formar un altre mural gegant amb totes les obres del dia.
Els dibuixos dels sketchers de l’Associació s’escanejaran i formaran part d’aquesta exposició temporal col·lectiva.



The Big Mural del Born (11h a 19h)

Vine a participar en la creació del mural temporal col·lectiu gegant del Born

Aprofitant l’espai d’El Born CCM, es proposa a les persones de qualsevol edat de dibuixar un mural de 30 metres de llarg. Aquest mural temporal il·lustrarà el l’edifici en el seu entorn i en relació amb l’exposició “Born. Memòries d’un mercat”.
L’associació USK Barcelona acompanyarà els dibuixants per omplir el mural amb dibuixos de façanes i detalls urbans típics del barri d’avui o d’ahir. Tot el material necessari estarà a disposició dels participants

Esdeveniment a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada