Festa d'USk Barcelona



Gracias a todos por atender la fiesta de la asociación ese sábado. Las fotos y los dibujos son testigos de los buenos momentos que hemos pasado juntos. Quiero agradecer a todos los que han ayudado a llevar a cabo ese evento. Jordi Castejón por acogernos en Can Ricart, y su participación a la tertulia por la mañana. Estábamos muy a gusto y esperemos desarrollar nuestra colaboración con nuevos proyectos. Nuestro sponsor Royal Talens por su generosidad y su apoyo, Albert Bayo y Eva Viudes por coordinar el Tercer Sábado, La junta por la organización y coordinación general del evento. Los voluntarios que han dado de su tiempo para organizar nuestro espacio en Can Ricart, dar la bienvenida responder a las preguntas del publico compartiendo nuestra pasión. Toda esa energía la llevaremos para ir adelante!

Nos vemos al próximo evento!
Seguim!

Lapin


Dissabte 16 setembre
(C/ del Marroc, 16, 08005, Barcelona)

El 16 de setembre hi haurà un seguit d'activitats al barri del Poblenou des 
de les 10h30 fins les 19: 30h. 


10h30 – 11h30 

Stand USK BCN - Can Ricart
Enregistrament dels socis per rebre el lot regal.
Enregistrament oberta per la participació al sorteig (19h). La gent ha d’estar en el moment del sorteig, si no, es passarà a un altre participant. Tots, socis i no socis poden enregistrar-se pel sorteig durant tot el dia al stand de USK BCN.
 
11h  
Presentació del día.

11h30 – 13h
Tertúlia “Lost Poblenou – L’arxiu il·lustrat d’un barri en reformes” Lapin – Taula Eixe Pere IV

11h30 – 13h30
3r Dissabte – Dibuixant el Jardí del Centre de Poblenou (3r Dissabte Facebook)

15h30 - 18h          
Els USk BCN dibuixen Sant Martí

16h - 18h   
Taller pels “Petits” Urban Sketchers -  Dibuixem Can Ricart.
Información
Per límits de capacitat l’accés estarà limitat, apunta als teus fills/es a: activitats@eixepereiv.org

17h- 18h30
Stand USK BCN, Can Ricart
Enregistrament dels socis per rebre el lot regal.

18h30                     
Foto finish a Can Ricart

19h              
Sorteig del material de Royal Talens entre tots els presents


 Tot el dia

Taula de prova de materials Royal Talens y dibuix infantil

  
INFORMACIÓ :  No hi hauran begudes sense alcohol ni menjar a la plaça Can Ricart.


Tindran lloc a les instal·lacions i voltants de Can Ricart, gràcies a la participació de la plataform Eix Pere IV. Plataforma ciutadana formada per un grup de veïns i veïnes, col·lectius i entitats dels barris del Poblenou que tenen com a objectiu impulsar noves activitats cíviques, culturals, socials i econòmiques a tot el carrer Pere IV.

Lapin ens presentarà el seu treball "Lost Poblenou, l'arxiu il·lustrat d'un barri en reformes" on a través del dibuix està realitzant un treball de memòria històrica immortalitzant el Poblenou, barri que travessa una fase d'evolució constant. Amb els seus dibuixos busca defensar i donar visibilitat a un patrimoni que va desapareixent.

Durant tot el dia hi haurà una taula on provar material gràcies a la Royal Talens. Al matí tindrem el tercer dissabte al Jardi del Centre del Poblenou, i per la tarda de nou sortirem a dibuixar al barri de Sant Marí. També per la tarda hi haurà un taller per als més petits i un sorteig de material de Royal Talens.

Ens veiem al Poblenou per festejar amb els nostres quaderns i els nostres llapissos! :-)


::::::::::::::::::::::: Español :::::::::::::::::::::::

El 16 de septiembre haremos una fiesta para celebrar la creación de la asociación Urban Sketchers Barcelona. Desde las 11h hasta las 19:30h en las instalaciones de Can Ricart cedidas por el Eix Pere IV, habrán varios encuentros de dibujo incluido el Tercer sábado, una charla donde Lapin nos hablará sobre sus dibujos en el proyecto  “Lost Poblenou, el archivo ilustrado de un barrio en reformas”, una mesa para probar material, un taller para los pequeños “urban sketchers” y para finalizar un sorteo de material gracias a Royal Talens. Nos vemos en el Poblenou para festejar con nuestros cuadernos y nuestros lápices :-)


::::::::::::::::::::::: English :::::::::::::::::::::::

On 16th September we shall celebrate the funding of our association Urban Sketchers Barcelona. From 11.00 till 7.30 in Can Ricart we shall draw and share. In the morning, our monthly meeting El Tercer Sábado will take place, as well as a talk by Lapin on his work about The Poblenou, a neighborhood which is experiencing drastic changes. We shall have workshops for mini urban sketchers as well as space to try out new drawing material thanks to our sponsor Royal Talens who will also offer the winning prize for the lottery at the end of the day. Come and join us at Poblenou with your sketchbooks!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada