Dibuixem el Liceu


Inscripcions completes i llista d'espera tancada.

Gràcies!






Amb motiu dels Dies Europeus de l'Òpera el Liceu ens convida a dibuixar les seves instal·lacions. L'activitat tindrà lloc el diumenge 6 de maig a les 10h i requereix d'inscripció prèvia omplint el següent formulari. Limitat als 60 primers inscrits. La participació és gratuïta.

Els sketchers podran la realitzar dos dibuixos d’entre tres estances del Gran Teatre del Liceu. Seran distribuïts en grups de vint persones en les següents estances (prèviament assignades mitjançant el correu electrònic de confirmació de la inscripció):

   - Saló dels Miralls
   - Vestíbul Històric
   - Sala principal.

Agenda


   9:30h               Punt de trobada a l’entrada del Gran Teatre del Liceu a La Rambla 51-59, 08002 Barcelona.
   10h a 11:45h    Dibuixarem tots junts la Sala principal
   11:45h             Ens dividirem en dos grups: Saló dels Miralls i Vestíbul Històric
   13:30h             Foto final, entrega de dibuixos per l'exposició i sorteig d’entre tots els participants

El suport dels dibuixos serà un full A5 el qual contindrà un segell oficial del Liceu. Us proporcionarem dos fulls a cadascun dels participants. La tècnica dels dibuixos haurà de ser llapis, retolador o aquarel·la fent servir pinzells d’aigua

A elecció dels participants, aquests podran entregar voluntàriament els seus dibuixos (un o els dos). Amb aquests dibuixos es farà una exposició a les vitrines de la Sala del Gran Teatre del Liceu des del dia de l’esdeveniment fins l’1 de juny de 2018, així com a internet (xarxes socials i pàgina web del Liceu).


Sorteig


Per participar en el sorteig s'ha d'entregar al menys un dels dos dibuixos. S’escolliran tres guanyadors, d’acord amb el sistema electrònic 'Easy Promos'. El premi per a cadascun dels guanyadors consistirà en un pack de:

   - dues entrades per a l’Òpera Manon Lescaut (funció del dia 19 de juny 2018 a les 8 p.m.) i
   - dues entrades per una visita guiada pel Liceu (45 minuts) el dia 19 de maig a les 9.30 a.m.

Als participants assistents a l’esdeveniment que, alhora siguin associats de USk Barcelona, i que no hagin estat guanyadors, obtindran un codi per a comprar dues entrades al preu especial de trenta euros (30 €) per a qualsevol de les funciones programades els dies 8 i 11 de maig de l’obra Demon de Anton Rubinstein; i quin lliurament es farà efectiu el mateix dia de l’esdeveniment, un cop celebrat el sorteig.

Ens veiem dibuixant!


Coorganitzat per Santi Sallés, Eva Viudes i Jaume Jané.

Web del Liceu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada