Barcelona Dibuixa



Més Dibuix! Més Barcelona!

En el context de la gran festa del dibuix, ​BARCELONA DIBUIXA​, organitzada per l'Institut de Cultura de Barcelona​ i ​Museu Picasso​ el dia 20 d'Octubre de 2019, URBAN SKETCHERS DE BARCELONA​ ofereix un Taller Gratuït d'Iniciació al Dibuix Urbà (Urban Sketch) a la zona de Fabra i Coats-Fàbrica de Creació i Centre d'Art Contemporani.

El lema de l'activitat, ​"la ciutat és una aventura i tots podem atrapar-la amb un llapis i paper"​, convida els participants a descobrir el moviment dels urban sketchers i tenir l'experiència de llançar-se per primer cop a dibuixar el seu entorn.

Els sketchers d'USk Barcelona us acompanyaran en un taller gratuït d'una hora de durada als voltants de Fabra i Coats i us faran partíceps de l'experiència de dibuixar in situ a l'aire lliure.

L'organització facilitarà el material necessari per a desenvolupar l'activitat, gentilesa de ​Staedtler​ i ​Raima​. Els grups tindran un màxim de 15 persones i sortiran a cada hora en punt des de la carpa instal·lada a l'entrada de Fabra i Coats. Sortirà un grup cada hora entre les 11h i les 19h i només s'hi accedirà per rigorós ordre de presentació en el punt de trobada.

Tot i que l'activitat propiament és dirigida a persones no iniciades en el món del dibuix urbà, convidem tots els urban sketchers a participar durant la jornada amb la vostra presència i dibuixos en l'entorn magnífic que ens ofereix Fabra i Coats i compartir la vostra experiència amb tots aquells que estiguin interessats a conèixer-nos. USk Barcelona hi serem presents tant per dur a terme l'activitat com per fer una trobada de dibuix com les que fem habitualment, posant així en context allò que durem a terme en el taller.

Gràcies per la vostra participació!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada