Dibuixem un assaig de l'obra de teatre "ELS PORCS TAMBÉ MENGEN VERD"



DIBUIXEM UN ASSAIG DE L'OBRA DE TEATRE "ELS PORCS TAMBÉ MENGEN VERD", d'Andreu Rifé, que s'estrenarà al Teatre Tantarantana del 19 de març al 10 d'abril, on hi actua la nostra companya sketcher Mireia Gubianas.

L'assaig serà a La Caldera i no al Teatre Tantarantana. Hi ha espai per a 40 sketchers i tindrem llum per poder dibuixar. I us expliquem que l'escenografia és molt dibuixable (no podem desvetllar més informació).
Tothom qui estigui interessat que escrigui un mail a la producció:
miquel@agostproduccions.com

S'entregarà un flyer a tots els assistents que vinguin, per garantir que tenen un descompte per a les funcions al Teatre Tantarana i properament enviarem un link amb descompte per a tot el col.lectiu UskBarcelona!!

Assaig Obert - Els Porcs també mengen Verd. 


Dijous 12 de març, a les 19:30h.
Lloc: La Caldera Les Corts (Sala6)
C. Eugeni d’Ors num 12.
Metro Les Corts.

hashtags Instagram:
#elsporcstambe #urbansketchersbarcelona

#andreurife @andreu_rife #jacobtorres @mireiagubianas @teresaurroz @angel_el_roldan @raul_perales

Link al teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=JfYHSgBdHo8

LINK TANTA:
http://tantarantana.com/production/els-porcs-tambe-mengen-verd/


SINOPSI:

Una truja estirada està donant de mamar als seus garrinets. Els forts succionen amb desfici i no pensen deixar ni una gota de llet al més petit, que a poc a poc s’anirà quedant enrere. La mama veu l’escena però no mou un dit: prefereix complaure’s veient com els altres creixen ben sans per tal de seguir millorant l’espècie.

ELS PORCS TAMBÉ MENGEN VERD centra la seva història en dos amants que estan preparant un pla de fugida per marxar de les seves vides mediocres, però aquest pla es veu interromput perquè la parella d’ella té un accident que el deixa en estat catatònic. Aquest és el punt de partida. Tot plegat sota l'atenta mirada d'una mare histriònicament autoritària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada