Open Sketch 2020

 


Opensketch és una activitat que vincula l'arquitectura, una disciplina artística que imagina i construeix espais per a l'ús humà, i el dibuix, eina fonamental i llenguatge per pensar-la, dissenyar-la, expressar-la i comprendre-la.

L'activitat està organitzada per 48H OPEN HOUSE I USK BARCELONA i serà un itinerari que es farà el diumenge 25 d’octubre a l’Anella Olímpica, d’11 a 14 h.

Per participar-hi només cal inscriure’s, portar llibreta i materials de dibuix.

INSCRIPCIONS AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.48hopenhousebarcelona.org/opensketch/


A l’edició del festival del 2020, el recorregut de l’itinerari serà el següent:

. 11 h: punt de trobada a la Porta Antiga de Marató (entrada de l’Estadi / bar Estadi).

. 11.15 h: llotja de l’Estadi Olímpic (l’estadi es va inaugurar el 1929 amb motiu de l’Exposició Universal de Barcelona; la llotja és la primera parada del recorregut i un espai exclusiu per als sketchers, oferint-los una visió interior).

. 12.15 h: balcons de l’Estadi Olímpic (espai de terrassa i balcó, que ofereix una vista privilegiada exterior del Palau Sant Jordi i l’esplanada de l’Anella Olímpica).

. 13.15 h: interior del Palau Sant Jordi (palau dissenyat per l’arquitecte Arata Isozaki que aquesta tardor celebra els trenta anys de la seva inauguració). Serà un espai exclusiu i obert per als sketchers, que podran accedir a la pista i a les grades.

. Sortida: esplanada olímpica (àgora representativa dels Jocs Olímpics, amb la presència de la torre de comunicacions dissenyada per Santiago Calatrava i el conjunt arquitectònic de 36 columnes de pedra artificial i 55 cables d’acer d’Ayko Miyawake, instal·lació anomenada Canvi).

Com participar-hi?

Un cop acabat el festival, es farà un sorteig entre els dibuixos participants.

En el sorteig hi poden participar tant els participants de l’itinerari Opensketch de l’Anella Olímpica del diumenge 25 d’octubre, com els dibuixos dels edificis que han format part del festival OHB20 fets durant el festival que s’han compartit a les xarxes amb l’etiqueta #Opensketch20.

Feu un dibuix d’estil lliure amb temàtica vinculada al tema de l’any, La ciutat saludable (vegeu informació́ a https://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/).

Compartiu els dibuixos a Instagram, feu servir les vostres etiquetes i afegiu-hi les nostres: @48hOpenHouseBcn, #Opensketch20, #LaCiutatSaludable i #OHB20.

El sorteig és personal (no per nombre d’obres presentades).

Els dibuixos s’han de mostrar el dia del lliurament de premis, tant si han participat en l’itinerari Opensketch com si s’han compartit a través d’Instagram fent servir #Opensketch20.

El jurat no valorarà cap presentació́ que no s’hagi fet durant les dates del festival (del 15 d’octubre al 25 de novembre) i, en el cas d’Instagram, amb les etiquetes corresponents #Opensketch20.

Dates

Es poden publicar els dibuixos, etiquetar-los i concursar entre el 24 d’octubre i el 15 de novembre a les 23.59 h.

El sorteig es farà el mes de novembre a l’Espai Mercè Sala (dia pendent de concretar), en el marc de l’exposició La teva experiència i la meva, la teva exposició i la meva, que commemora els deu anys del festival 48h Open House Barcelona.

Premi:

El guanyador / la guanyadora del sorteig rebrà dues entrades per a un espectacle o una activitat a les instal·lacions de l’Anella Olímpica durant el 2021 (gentilesa de BSM Anella Olímpica).

més informació e inscripcions al següent enllaç: https://www.48hopenhousebarcelona.org/opensketch/

@48hOpenHouseBcn

#Opensketch20

#LaCiutatSaludable

#OHB20

@urbansketchersbarcelona

#uskbarcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada