Qui som / Who are we


Pots contactar amb Urban Sketchers Barcelona a: barcelona2013@urbansketchers.orgAgost 2017

L’ associació Urban Sketchers Barcelona ja ha estat enregistrada i com a entitat pot desenvolupar els seus projectes!
Els objectius de l’associació són: 
 • Promoure, dinamitzar i donar suport a esdeveniments que contribueixin a la divulgació i formació en l'entorn del dibuix.
 • Promoure i desenvolupar el valor artístic, narratiu, educatiu i social del dibuix.
 • Desenvolupar activitats pedagògiques i metodologies de dibuix per a nens, joves i adults a través d’escoles, universitats, centres cívics, etc.
 • Mantenir i desenvolupar una xarxa de relacions promovent l’intercanvi d’idees i habilitats utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació.
Per recolzar aquesta dinàmica i organitzar activitats, fer realitat les vostres idees i propostes, necessitem la vostra participació.

Des del 2013 estem constituit com a grup local d'Urban Sketchers (l'administren tres persones en Pedro Sánchez Guerra, el Santi Sallés i en Swasky). En aquell moment Barcelona va ser la ciutat organitzadora del simposi anual d'Urban Sketchers. Un equip d'sketchers encapçalat per en Swasky va fer la que va ser fins llavors reunió d'sketchers del món amb més de 600 persones d'arreu.

Internacional

Urban Sketchers es una organización sin ánimo de lucro con una red grupos en todo el mundo, con el objetivo de la difusión del dibujo como herramienta de expresión y comunicación. En 2017 celebraremos el  décimo aniversario a nivel mundial (http://www.urbansketchers.org). Entre otras actividades hemos organizado junto con más de 30 ciudades de todo el mundo un curso con el objetivo del uso del dibujo para explicar las historias que nos rodean en nuestra ciudad. Barcelona es una ciudad pionera en la promoción de esta disciplina y forma parte de las pocas ciudades que han organizado el Simposio Internacional de Urban Sketching, en el año 2013. 


Hoy en día nuestra comunidad de dibujantes reúne entre 80 a 200 personas según sea el evento organizado. Nos reunimos aficionados y profesionales con el objetivo de mostrar nuestra realidad diaria, nuestras ciudades, las historias que nos podamos encontrar allá donde nos encontremos “dibujo a dibujo”.


https://www.facebook.com/groups/urbansketchersbarcelona/ con más de 2000 seguidores locales e internacionales.

Pots contactar amb Urban Sketchers Barcelona a: barcelona2013@urbansketchers.org

3 comentaris:

 1. Hello,
  Is it true that we need a permit from the city to sketch in the streets of Barcelona? Or is it only for painting with an easel? On your pictures, you are all sitting in the streets to sketch? Thank you for letting me know. I can't find the answer on the internet.

  ResponElimina
 2. Hi! The problem is not drawing or painting using an easel. The problem is where you draw and place an easel. As in many others cities you have to be aware of that and do not paint or draw in a place where you are surrounded by a crowd.

  ResponElimina
 3. Hello there! I will be in Barcelona the week of August 7. Will there be a usk meeting or is it possible to meet some of you so we can draw together? Thank you! Inge (from the Netherlands).

  ResponElimina