Primer Sketchakucha… Fet !


Ahir va ser el primer Sketchakucha amb una bona participació. 
Va ser una gran experiència. 
Moltes gràcies als pioners, 
que van encetar aquesta activitat que tindrà continuïtat. 
Moltes gràcies a totes i tots els que ens vareu acompanyar!!!

------------------------------------------------------
USk Barcelona tries its first Sketchakucha !

Well we did it! On Thursday 23 February the USk Barcelona group met to experience its first Sketchakucha.
Brave sketchers had volunteered to try the format and present their work. It is a difficult exercise, from selecting 20 pictures (and only 20!) to talking 6 minutes (and only 6!) …. But all managed really well and surely have convinced others to give it a try!
We were lucky to have a really good variety of drawings to discuss and experiences to share.  From the light of the summer sea, the windows and facades of the city, the stories of the Barceloneta to the packed waiting room of a hospital. Take a look, we have put links to the presentations on this blog.
We believe now the ice is broken we will have more sessions and we will learn so much from each other!  

And we can only encourage you to have a go in your group. Fun and enriching at the same time!







1 comentari:

  1. La presentació que faig fer va ser una evolució en els dibuixos que vaig fer a les sales d'espera d'hospitals des del 20112 fins al 2016. Neix una necessitat de produir un dibuix urgent en comptes de sometrem a la urència de que és. Fen servir la tècnica del dibuix ràpid amb tinta i aquarel.la sobre llibretes de paper Canson de 90gr sempre en el mateix format. De la necesitat de ser objectiva ja que el dibuix un cop acabat es converteix an allò definitiu, en un registre de vida i succecio de moments. De com el dibuix és un punt de partida. De com es produeix un canvi en el temps i la relació entre el dibuix i el seu contingut. De com es va ampliant. De com el dibuix en comptes de marcar un punt de partença va marcar un lloc d'arribada. Es produiex un canvi subjectiu que es veu en les formews dibuixades, en la línia i el color que ompla espais. Si aquest procés subjectiu no existis, no existirien els meus dibuixos.
    Va ser un plaer poder compartir aquesta sèrie de dibuixos amb vosaltres. De poder explicar la meva experiència dibuixant i les meves "maneres".
    Us gareixo a tot@s vosaltres per haver-nos donat la oportunitat de explicar-nos i compartir i d'haver vingut com públuc.
    Us convido a que us animeu, totes les presentacions van ser diferents i van aportar i sumar. Seria fantàtic poder compartir les vostres.
    De la matixa manera que quan dibuixem plegats alhora de "fer la foto" compartim el que hem dibuixat junts, i es fascinant veure els diferents resultats, podem compartir els projectes explicats.
    Gracies de nou.
    Montse Fando Mestre
    Lafando_Dibujando

    ResponElimina