dijous, 30 de març de 2017

2n Sketchakucha... Quin èxit / 2° Sketchakucha … ¡Qué éxito!

Ple absolut en el segon Sketchakucha dels Urban Sketchers de Barcelona! Moltes gràcies a totes i tots els que vareu assistir que vàreu omplir la sala. Gràcies, també, a tots els ponents i ja podem anunciar que el proper Sketchakucha està ple. Així que us assegurem més històries al voltant del dibuix amb llibreta "in situ".

¡Lleno hasta la bandera en el segundo Sketchakucha de los Urban Sketchers de Barcelona! Muchas gracias a todos los asistentes que llenastéis la sala. Gracias, también, a todos los ponentes y ya podemos anunciar que el próximo Sketchakucha ya está lleno. Así que os aseguramos más historias que explicar alrrededor del dibujo con libreta "in situ".
Aquest cop, hem viatjat, dibuixat gent al metro i escollit el nostre material... Tot en una hora gràcies als nostres participants. Aquí podeu veure les seves presentacions amb més temps.

Esta vez, hemos viajado, dibujado gente en el metro y elegido nuestro material … Todo en una hora gracias a nuestros participantes. Aquí podeis ver sus presentaciones con más tiempo.

Marta Jarque - Sketching CommutersEduardo Vicente - Con pluma estilográfica y acuarelaDaniel Pagans - Drawing on the Road


Toni Santiago - Jane Austen's trip Toni Santiago
La propera sessió és el dijous 29 juny!
¡La próxima sesión es el jueves 29 junio!

1 comentari: