dilluns, 3 de juliol de 2017

Tercer Sketchakucha USk BCN
Dibujo : Albert Bayo

Hola a tots,

Dijous passat, sembla que els astres es van alinear i vam tenir un quants obstacles que van fer una mica difícil la celebració del 3r Sketchakucha. Amb la voluntat de tots, però,  i el recolzament del Carlos, el regidor del Centre Cívic de la Barceloneta, vam aconseguir tirar-lo endavant.

Tot i la calor, vanos i finestres obertes, vam poder gaudir d’ unes excel·lents presentacions, mostra de  la diversitat i el talent que tenim a la nostra comunitat d’sketchers a Barcelona. Molt bon ambient, una mica d’introspecció, colors i línea van acabar generant una experiència molt enriquidora, tant pel públic com pels que exposaven.

Aquí podeu veure les cinc presentacions amb més calma així com també fotografies de la trobada (gràcies Núria Parés).

La data del proper Sketchakucha encara està per confirmar. Tant aviat com la tinguem, us la farem arribar. Si algú està interessat a participar, l’adreça per tal de fer arribar la proposta és: sketchakucha.bcn@gmail.com

També fem una crida a qui estigui interessat a col·laborar amb la organització. Es tracta d’ajudar amb al recopilació i la coordinació de les presentacions, dinamització de l’acte,  difusió i el resum posterior en el blog (podeu contactar a través de l’adreça de correu d’Sketchakucha Bcn).

Molt bon estiu a tots!

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que USk Bcn continua activa els tercers dissabtes de Juliol i Agost així com el proper Sketchcrawl (29 de juliol).

l’equip d’Sketchakucha,

Mélanie i Elisabet


Albert Bayo

Katerin Caballares

Mercé Guiu

Francesc Ricard

Toni Rodriguez
Hola a todos,

El pasado jueves, parece que los astros se alinearon para poner difícil la celebración del 3r Sketchakucha. Pero con la voluntad de todos y la ayuda de Carlos, el regidor del Centro cívico de la Barceloneta, conseguimos que finalmente se pudiera realizar.

A pesar del calor, abanicos y ventanas abiertas pudimos disfrutar de unas excelentes presentaciones, muestra de la diversidad y del talento que tenemos en la comunidad d’sketchers en Barcelona. Muy buen ambiente, un poco de introspección, color y línea acabaron generando una experiencia muy enriquecedora, tanto para el público como para los que presentaban.

Aquí podéis ver con más calma las cinco presentaciones así como también algunas fotografías (gracias Núria Parés).

La fecha del próximo Sketchakucha todavía está por confirmar. Os lo comunicamos en seguida que la tengamos. Si alguien está interesado en participar, la dirección para poder hacer llegar la propuesta es: sketchakucha.bcn@gmail.com

Hacemos también un llamamiento a quien quiera ofrecerse voluntario para colaborar con la organización del evento. Básicamente se trataría de ayudar con la recopilación y coordinación de las presentaciones, dinamización del acto, difusión y posterior resumen en el blog (podéis contactar a través de la misma dirección de correo de Sketchakucha Bcn).

¡Feliz verano a todos!

Aprovechamos para recordaros que USkBcn continua activa los terceros sábados de Julio y Agosto así como el próximo Sketchcrawl (29 de julio).

el equipo Sketchakucha,


Mélanie i Elisabet


    
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada