dijous, 5 d’abril de 2018

Dibuixem el COAC


 Inscripcions completes i llista d'espera tancada  Dibujos : Eduardo Vicente, Karin Eppendahl-Sketch Barcelona, Carmina Vila y Silvia Amorós


En motiu de la Setmana de l’Arquitectura, el COAC ens convida a conèixer i dibuixar la seva seu. Tindrem, també, la oportunitat de conèixer l’arquitecte responsable de la seva rehabilitació, veure l’interior i l’exposició “La façana de la plaça Nova: 1962-2018”. Els dibuixos que es comparteixin a les xarxes socials, participaran en el sorteig de 3 lots oferts per la Cooperativa Capell.

Aquesta activitat gratuïta requereix d'inscripció prèvia. Límit de 75 participants. Inscripcions completes i llista d'espera tancada

Convocatòria: Diumenge 13 de maig, 10h, Plaça nova 5

10:30h, sala d’Actes COAC: xerrada informativa per tot el grup. Explicació de la nova façana de la plaça Nova a càrrec del Responsable tècnic de les obres de renovació de la façana, Daniel Romeo.

 11/11,30/12h: visites en grups de 25: Visites comentades a l’edifici en grups reduïts que permetran conèixer de prop la façana i l’interior d’una de les plantes, la setena.
La visita acabarà amb una ullada a bona part dels continguts de l’exposició “La façana de plaça Nova: 1962 – 2018”, que presenta una selecció de documents i imatges dels diferents moments de la història de l’edifici, des de la seva construcció a l'actualitat.

Després de les visites/xerrades, els sketchers podran dibuixar la façana fins les 14h.

14h: foto finish del grup

Les fotografies es compartiran a les xarxes #SetmanaArquitectura i #UskBcnCoac

Les imatges compartides a instragram amb els hashtags participaran d’un sorteig de 3 lots oferts per la cooperativa Capell + COAC.

Web COAC:

Xarxes socials Cooperativa La Capell :

·       Web: http://www.lacapell.com/


·       Instagram: https://www.instagram.com/coopjordicapell/

·       Twitter: https://twitter.com/CoopJordiCapell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada