Obrim carrers. Dibuixem el carrer Aragó




Diumenge 8 de març 2020, de 10 a 13'30h.

Trobada de sketchers per dibuixar el carrer Aragó sense cotxes, des del carrer Tarragona fins l'Avinguda Meridiana, gràcies al projecte Obrim carrers.

Podrem dibuixar els edificis i també les activitats lúdiques, culturals, esportives i de vida quotidiana que es faran a diferents punts del carrer.

Ens trobarem a les 10 al davant de la Fundació Tàpies.

Durant tot el matí, la Fundació Antoni Tàpies oferirà l'entrada gratuïta a totes les persones que vulguin dibuixar detalls arquitectònics o de l’interior del pati d’illa des de la terrassa. S’oferirà una visita comentada per conèixer la història de l’edifici a les 13.00 h i un aperitiu a l’auditori del museu.

Calendari: diumenge 8 de març del 2020, de les 10.00 a les 15.00 h. | Preu: gratuït. | No és necessari fer reserva prèvia. Aforament limitat. | Activitat en col·laboració amb Moritz i Fundació Antoni Tàpies.
---

El projecte Obrim Carrers pretén recuperar l'espai públic per a les persones. Per això, per iniciativa el primer cap de setmana de cada mes es restringeix la circulació a diversos carrers de la ciutat, amb l'objectiu que els ciutadans puguin fer-se’ls seus, gaudir de la ciutat i visibilitzar un ús de la diferent de la via, habitualment ocupada per cotxes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada