#12 Sketchakucha amb la Setmana de l'Arquitectura

 


La Setmana de l’ Arquitectura de Barcelona és una iniciativa compartida impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD. Està tenint lloc del 6 al 16 de maig en una edició híbrida, presencial i en línia,  amb la intenció d’estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i el debat.

Des d’Urban Sketchers Barcelona, hem volgut participar-hi amb una nova edició de les nostres habituals trobades “Sketchakucha”, aquesta vegada virtualment, el proper dijous, 13 de maig a les 19h, amb dibuixos especialment triats per la ocasió, que reflecteixen la realitat arquitectònica de la ciutat de Barcelona a través dels ulls de 5 sketchers.

Aprofitarem la trobada per presentar també el llibre que acabem de publicar juntament amb l’Ajuntament de Barcelona: “Dibuixem Barcelona: de la muntanya al mar”

La trobada està oberta a tothom a través del link:

Zoom Sketchakucha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada