dilluns, 20 de setembre de 2021

Exposem dibuixos a l'esdeveniment Mercat de Mercats

 

Del 22 al 24 d’octubre se celebra a Barcelona l’esdeveniment anual  MERCAT DE MERCATS. Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic, una fira de parades, on els mercats de la ciutat són els protagonistes, hi estan tots representats  i on es poden comprar i degustar aliments frescos. La visita a la fira serà oberta a tothom i gratuïta. Per a l’edició d’aquest any, l’escenari escollit és la Plaça de les Glòries.

Per encomana de l’Ajuntament, l’entitat “Van Van Market” s’encarregarà del muntatge de la fira, on preveuen que també s'hi pugui fer, en un dels recintes coberts, una exposició de sketchs/dibuixos relacionats amb els mercats de Barcelona i que reflecteixin el mercat, la seva estructura, les parades, l’ambient, productes, etc... i ens adreça aquesta proposta:

Per participar-hi cal enviar a l’adreça marta@vanvanmarket.com (amb còpia a uskbcn2013@gmail.com):

-       El dibuix o dibuixos escanejats amb una resolució mínima de 300ppp (ens indiquen expressament que no acceptaran fotografies d’sketch).

-       El vostre nom perquè puguin posar etiquetes de l’autoria sota el dibuix.

La data límit per enviar-los es el dia 11 d’octubre.

Us animem, doncs, a que escanejeu i envieu dibuixos de mercats (que molts de vosaltres ja heu fet aquests darrers anys) i uns convidem a que d’aquí al dia 11 d’octubre us escapeu a algun mercat a fer un sketch/dibuix i enviar-lo!

Moltes gràcies i endavant amb els dibuixos! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada