Any Domènech i Montaner al BCN10 years, tallers i sketchwalks



   imatge: Maru Godàs

Enguany es celebra el centenari de la mort de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner i des de BCN10anys volem aprofitar l'avinentesa per conèixer i dibuixar part del patrimoni arquitectònic que tenim a la ciutat de Barcelona.

Este año se celebre el centenario de la muerte del arquitecto modernista Lluís Domènech i Montaner y des de BCN10years queremos aprovechar la ocasión para conocer y dibujar parte del patrimonio arquitectónico que dejó en Barcelona.

This year is the 100th anniversary of the modernist architect Lluís Domènech i Montaner death and in BCN10years we want to use the opportunity to get to know and sketch part o the architectural legacy that he left in Barcelona. 


L'arquitecte i sketcher  Luís Ruiz Padron farà els tallers en dos dels seus edificis més emblemàtics: dissabte al matí a l'interior del Recinte Modernista de Sant Pau i per la tarda a la  Fundació Tàpies/Editorial Montaner i Simon 

El arquitecto y sketcher  Luís Ruiz Padron dará sus talleres en dos de los edificios más emblemáticos: el sábado 10 de junio, por la mañana en el interior del  Recinte Modernista de Sant Pau i por la tarde en la  Fundació Tàpies/Editorial Montaner i Simon 

The architect and sketcher  Luís Ruiz Padron will hold his workshops in two of his master pieces: saturday morning inside the Recinte Modernista de Sant Pau and in the afternoon in  Fundació Tàpìes/Editorial Montaner i Simon.


                                             Recinte Modernista de Sant Pau       (Imatge@plastiquem)


Recinte Modernista de Sant Pau       (Imatge@plastiquem)


Recinte Modernista de Sant Pau       (Imatge@plastiquem)


Recinte Modernista de Sant Pau       (Imatge@plastiquem)





La Lis Watkins també farà el seu taller de matí de simplificació de formes a través de l'ús de taca i línea al Recinte Modernista de Sant Pau.

Lis Watkins también darà su taller de simplificación de formas a través del uso de la mancha y la linea en el  Recinte Modernista de Sant Pau.

Lis Watkins will also hold her morning workhop os shapes simplification using big shapes and lines in the Recinte Modernista de Sant Pau. 


I el Daniel Pagans farà el taller dissabte per la tarda, dibuixant la façana de la Casa Lleó i Morera

Daniel Pagans darà su taller el sábado por la tarde, dibujando la fachada de la  Casa Lleó i Morera

And Daniel Pagans, will hold his workshop on saturday afternoon, sketching the façade of the Casa Lleó i Morera. 


                 


                                               Casa Lleó i Morera                    (Imatges: @plastiquem)

Amb el suport de: 




Per més informació sobre els tallers i els sketchwalks: 

Para más información sobre los talleres y los sketchwalks: 

For more information about the workshops and sketchwalks:


https://10years.uskbarcelona.cat/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada